Kompatible Versionen
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Gehaktballen en saus
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 100 g ui, in vier gesneden
- 3 teentjes knoflook
- 500 g rundergehakt, in stukken
- 500 g varkensgehakt, in stukken
- 60 g lichte room (ong. 18% vet)
- 2 snuifje zeezout
- 2 snuifje gemalen zwarte peper
- 800 g tomatenblokjes uit blik
- 70 g tomatenpuree
- 40 g olijfolie
Parmezaanse polenta
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 3 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 1000 g volle melk
- 100 g polenta
- 100 g gezouten boter, in blokjes (2 cm)
- 2 snuifjes zeezout
- olijfolie, en wat extra om te garneren
- verse peterseliebladeren, om te garneren
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 3732 kJ / 32 kcal
- Eiweiß
- 46 g
- Kohlenhydrate
- 32 g
- Fett
- 65 g
- Ballaststoffe
- 4 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min
Kip met citroen
50min
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Lasagne bolognese
2h 30min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Keine Bewertungen
Gehaktballen in tomatensaus
3 Std. 40 Min
Omelet met gehakt
1h 10min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Keine Bewertungen
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Koekjes met chocopasta
1h 40min
Tomatensaus
40 min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5min