Kompatible Versionen
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Gehaktballen en saus
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 100 g ui, in vier gesneden
- 3 teentjes knoflook
- 500 g rundergehakt, in stukken
- 500 g varkensgehakt, in stukken
- 60 g lichte room (ong. 18% vet)
- 2 snuifje zeezout
- 2 snuifje gemalen zwarte peper
- 800 g tomatenblokjes uit blik
- 70 g tomatenpuree
- 40 g olijfolie
Parmezaanse polenta
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 3 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 1000 g volle melk
- 100 g polenta
- 100 g gezouten boter, in blokjes (2 cm)
- 2 snuifjes zeezout
- olijfolie, en wat extra om te garneren
- verse peterseliebladeren, om te garneren
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 3732 kJ / 32 kcal
- Eiweiß
- 46 g
- Kohlenhydrate
- 32 g
- Fett
- 65 g
- Ballaststoffe
- 4 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Tomatensaus
40min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min
Paprika's in zoetzure saus
30min
Ratatouille
40min
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Driekoningentaart met pompoen
Keine Bewertungen
Eekhoorntjesbrood zout
5 Min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 godz. 5 min