Geräte und Zubehör
Eenvoudige appeltaart
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 porties
Zutaten
-
ongezouten boter om in te vetten
-
1 vel bladerdeeg, reeds uitgeroldfilodeeg4 vellen
-
melk400 g
-
eierdooiers3
-
suiker80 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
kaneel1 tl
-
appels (alle soorten) (bv. Renet), geschild, klokhuis verwijderd en in vier gesneden400 g
-
citroen geraspte zeste en sap1
-
bloemsuiker naar believen om te bestrooien
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
5 g
Brennwert
828 kJ /
198 kcal
Fett
33 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Starterskit
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Keine Bewertungen
Appelpunch
30 Min
Appeltaart
1 Std.
Driekoningentaart met appel en kaneel
3 Std.
Plakje marmercake met perzikvulling
Keine Bewertungen
Chocoladetaart en gezouten karamel
3 Std. 15 Min
Napolitaanse cake
Keine Bewertungen
Worteltaart
2 Std.
Aziatische groentesoep met tofu
1 Std. 30 Min
Frangipanetaart
1 Std. 25 Min
Chocolade toffee cake
2 Std.
Appelcake
1 Std.