Geräte und Zubehör
Champagne en bessen trifle
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 40 Min
16 glazen
Zutaten
Gemalen lange vingers
-
lange vingers (boudoirs) gehalveerd200 g
Bessencoulis
-
250 g diepgevroren aardbeienaardbeien250 g
-
250 g diepgevroren frambozenframbozen250 g
-
citroensap30 g
-
suiker100 g
-
Champagne200 g
-
agar-agar1 ½ tl
Room
-
suiker50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
mascarpone300 g
Opbouw
-
200 g Maraschino cocktail kersen, als afwerkingaalbessen als afwerking200 g
-
verse muntblaadjes als afwerking20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Natrium
95.5 mg
Eiweiß
3.3 g
Brennwert
1010.3 kJ /
241.5 kcal
Fett
14.8 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
8.3 g
Kohlenhydrate
22.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestelijk Buffet
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vanille-mascarpone parfait
2 Std. 40 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Chocolademousse
3 Std. 20 Min
Batch cooking - Basisrecepten
Keine Bewertungen
Taart met karamel en vanille
4 Std. 30 Min
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.
Mysterieuze soep
45 Min
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Boterhammen met spinazie pesto
1 Std. 55 Min
Smoothie bowl met granaatappel en chiazaad
20 Min
Chocolade sneeuwballen
1 Std.
Romige courgettensoep
25 Min