
Geräte und Zubehör
Champagne en bessen trifle
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 40 Min
16 glazen
Zutaten
Gemalen lange vingers
-
lange vingers (boudoirs) gehalveerd200 g
Bessencoulis
-
aardbeien250 g
-
frambozen250 g
-
citroensap30 g
-
suiker100 g
-
Champagne200 g
-
agar-agar1 ½ tl
Room
-
suiker50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
mascarpone300 g
Opbouw
-
aalbessen als afwerking200 g
-
verse muntblaadjes als afwerking20 g
Nährwerte pro 1 glas
Brennwert
241.5 kcal /
1010.3 kJ
Eiweiß
3.3 g
Fett
14.8 g
Kohlenhydrate
22.6 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
8.3 g
Natrium
95.5 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Feestelijk Buffet
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Keine Bewertungen
Vichyssoise met pasta
35 Min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Keine Bewertungen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Keine Bewertungen
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Bosbessen cheesecake-ijs
14 Std. 35 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 Min