
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 500 g water
- 2 tl fijn zout
- 300 g aardappelen geschild en in stukken (3-4 cm)
- 2 kippenborstfilets ontveld (150-200 g elk), in reepjes (1 cm)
- ½ citroen bij voorkeur biologisch, geraspte zeste en sap alleen
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 50 g sjalotten
- 30 g extra vergine olijfolie
- 150 g verse champignons in schijfjes
- 30 g droge witte wijn
- 100 g sojaroom
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- vers gemalen zwarte peper naar believen
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 606 kcal / 2535 kJ
- Eiweiß
- 53 g
- Fett
- 30 g
- Kohlenhydrate
- 33 g
- Ballaststoffe
- 4 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Koninginnenhapje
55 Min
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 Min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min
Aardappelpuree
45 Min
Bloemkool met kaas
55 Min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 Min
Groene pepersaus
20 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min