Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
TM6 TM5

Kipfilet met champignonsaus en aardappelen

4.2 ( 15 Bewertungen )

Zutaten

  • 500 g water
  • 2 tl fijn zout
  • 300 g aardappelen geschild en in stukken (3-4 cm)
  • 2 kippenborstfilets ontveld (150-200 g elk), in reepjes (1 cm)
  • ½ citroen bij voorkeur biologisch, geraspte zeste en sap alleen
  • 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
  • 50 g sjalotten
  • 30 g extra vergine olijfolie
  • 150 g verse champignons in schijfjes
  • 30 g droge witte wijn
  • 100 g sojaroom
  • 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
  • vers gemalen zwarte peper naar believen

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
606 kcal / 2535 kJ
Eiweiß
53 g
Fett
30 g
Kohlenhydrate
33 g
Ballaststoffe
4 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte