Geräte und Zubehör
Champignonsaus met room en witte wijn
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
1 pot
Zutaten
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd12 g
-
water30 g
-
verse Portobello-champignons in grove stukken100 g
-
sjalot gehalveerd60 g
-
boter in stukken50 g
-
droge witte wijn120 g
-
kippenbouillon200 g
-
lichte room (ong. 18% vet)125 g
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
bloem25 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 pot
Natrium
1636 mg
Eiweiß
13 g
Brennwert
3309 kJ /
789 kcal
Fett
62 g
Ballaststoffe
10.3 g
gesättigte Fettsäuren
49 g
Kohlenhydrate
27 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Indikken modus
17 Rezepte
Benelux
Benelux
Sauzen
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Keine Bewertungen
Pancake muffins met banaan en chocolade
30 Min
Gehakte uien
5 Min
Bechamelsaus
15 Min
Kokos en karamel cheesecake
Keine Bewertungen
Groene pepersaus
20 Min
200 g prei fruiten
20 Min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min
Bechamelsaus
15 Min
Aardappelpuree
45 Min