
Geräte und Zubehör
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 porties
Zutaten
-
ui , in stukken (3 cm)50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
spek , in reepjes of blokjes40 g
-
gedroogde eekhoorntjesbrood , in lauw water geweekt (10 min.) en uitgelekt20 g
-
varkenslende , in één stuk800 g
-
zout2 tl
-
versgemalen zwarte peper1 snuifje
-
volle melk600 g
-
groentenbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
aardappelen in plakjes (1/2 cm)1000 g
-
boter20 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
3157 kJ /
754 kcal
Eiweiß
54.8 g
Kohlenhydrate
47.4 g
Fett
39.8 g
Ballaststoffe
3.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zeevruchtenrijst
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1 Std. 30 Min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Keine Bewertungen
Aardappelpuree en merguez
Keine Bewertungen
Bloedige hersenspaghetti
13 Std. 30 Min
Abrikozen ketchup
Keine Bewertungen
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Gestoomd volkorenbrood
2 Std.
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Keine Bewertungen
Gestoomde aardappelkroon
50 Min
Béchamelsaus
Keine Bewertungen