Varkenslendegebraad met aardappelpuree
TM5 TM6

Varkenslendegebraad met aardappelpuree

4.4 (5 Bewertungen)

Zutaten

  • 50 g ui, in stukken (3 cm)
  • 30 g extra vergine olijfolie
  • 40 g spek , in reepjes of blokjes
  • 20 g gedroogde eekhoorntjesbrood, in lauw water geweekt (10 min.) en uitgelekt
  • 800 g varkenslende, in één stuk
  • 2 tl zout
  • 1 snuifje versgemalen zwarte peper
  • 600 g volle melk
  • ½ groentenbouillonblokje (voor 0,5 l)
  • 1000 g aardappelen in plakjes (1/2 cm)
  • 20 g boter

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
3157 kJ / 754 kcal
Eiweiß
54.8 g
Kohlenhydrate
47.4 g
Fett
39.8 g
Ballaststoffe
3.8 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte