Geräte und Zubehör
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 porties
Zutaten
-
ui in stukken (3 cm)50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
40 g rauwe ham, in reepjes of blokjesspek in reepjes of blokjes40 g
-
gedroogd eekhoorntjesbrood in lauw water geweekt (10 min.) en uitgelekt20 g
-
varkenslende in één stuk800 g
-
zout2 tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifje
-
volle melk600 g
-
½ tl groentebouillon, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
aardappelen in plakjes (½ cm)1000 g
-
boter20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
54.8 g
Brennwert
3157 kJ /
754 kcal
Fett
39.8 g
Ballaststoffe
3.8 g
Kohlenhydrate
47.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Rijstpap
Keine Bewertungen
Frittata met gestoomde aardappelen
1 Std. 15 Min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 Std. 35 Min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Keine Bewertungen
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20 Min
Knapperige koekjes
1 Std. 30 Min
Ovenschotel van aardappelen
1 Std. 30 Min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min
Balletjes in Spaanse saus
55 Min
Aardappelpuree
45 Min