Geräte und Zubehör
Groenten met aardappelen en vlees
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
1 portie
Zutaten
-
aardappelen in stukken gesneden40 - 60 g
-
groenten in stukken gesneden90 - 100 g
-
20 - 30 g visfilet, in stukjes gesnedenvlees stukken, pees vrij in stukjes gesneden20 - 30 g
-
water400 g
-
sinaasappelsap30 - 45 g
-
koolzaadolie (8-10 g)2 - 2 ½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
8 g
Brennwert
831 kJ /
199 kcal
Fett
12 g
Ballaststoffe
2.8 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30 min
Paastuin
Brak ocen
Fruitpapje met ontbijtgranen
Brak ocen
Gevulde groenten
1 godz. 20 min
Quenelles met waterkerssaus
2 godz. 45 min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2 godz. 35 min
Gevulde kalkoenborst
Brak ocen
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25 godz.
Aardappel- en groentenpuree
40 min
Bechamelsaus
15 min
Aardappelpuree
45 min
Groentensoep
35 min