Geräte und Zubehör
Groenten met aardappelen en vlees
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
1 portie
Zutaten
-
aardappelen in stukken gesneden40 - 60 g
-
groenten in stukken gesneden90 - 100 g
-
20 - 30 g visfilet, in stukjes gesnedenvlees stukken, pees vrij in stukjes gesneden20 - 30 g
-
water400 g
-
sinaasappelsap30 - 45 g
-
koolzaadolie (8-10 g)2 - 2 ½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
8 g
Brennwert
831 kJ /
199 kcal
Fett
12 g
Ballaststoffe
2.8 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lookbrood met vegan kaas
Pas d’évaluation
Pastasalade met kip
1h 15min
Fruitpapje met ontbijtgranen
Pas d’évaluation
Bechamelsaus
15min
Fijngehakt rauw vlees
35min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Pudding met aardbei en peer
Pas d’évaluation
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45min
Groentensoep
35min
Aardappel-preisoep
40min
Aardappelpuree
45min
Aardappel- en groentenpuree
40min