
Geräte und Zubehör
Butternutsoep met Curry en Mango
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 30 Min
8 porties
Zutaten
-
hazelnoten geroosterd100 g
-
ui in stukken80 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
wortelen in stukken100 g
-
butternut pompoen in stukken van 2cm500 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
currypoeder Santa Maria Curry Mango1 el
-
kurkuma, gedroogd, gemalen Santa Maria½ tl
-
water825 g
-
kokosmelk uit brik400 g
Nährwerte pro 1 porties
Brennwert
253.2 kcal /
1059.4 kJ
Eiweiß
3.7 g
Fett
16.9 g
Kohlenhydrate
24.8 g
Ballaststoffe
5.5 g
gesättigte Fettsäuren
5.8 g
Natrium
45.7 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pasta met crème van pistache
30 Min
Pancake muffins met banaan en chocolade
30 Min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Bloemige Focaccia
Keine Bewertungen
Glutenvrije appel- en citroentaart
Keine Bewertungen
Prei en Kaas Taart
Keine Bewertungen
Pizza Diavola
Keine Bewertungen
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Keine Bewertungen
Oost-Europese brunch
Keine Bewertungen
Pikante Kip met Kokosrijst
Keine Bewertungen
Miso Udon Noedels
Keine Bewertungen
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min