Geräte und Zubehör
Romige Feta Dip
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
8 portie
Zutaten
-
teentje knoflook1
-
chillipeper, vers½
-
feta kaas in stukken gesneden (4 cm)400 g
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
Griekse yoghurt100 g
-
citroensap, vers geperst1 el
-
olijfolie plus extra om te besprenkelen50 gram
-
zwarte peper, vers gemalen¼ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
8.3 g
Brennwert
838.4 kJ /
200.4 kcal
Fett
16.9 g
Kohlenhydrate
4.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Keine Bewertungen
Pico de Gallo
Keine Bewertungen
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30 Min
Franse brunch
Keine Bewertungen
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Keine Bewertungen
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 Std.
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 Std. 20 Min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Keine Bewertungen
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.
Suikervrij bananenbrood
1 Std. 15 Min
Waterzooi van Kip
1 Std.