
Geräte und Zubehör
Risotto met oesterzwam en champagne
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
uien gevierendeeld150 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
spek, elk soort in dunne plakjes gesneden100 g
-
oesterzwammen gesneden250 g
-
vleesbouillonpasta1 tl
-
Champagne300 g
-
water500 g
-
risottorijst300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
Parmezaanse kaas geraspt50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
642.4 kcal /
2687.9 kJ
Eiweiß
15.3 g
Fett
27.4 g
Kohlenhydrate
69.8 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
10.5 g
Natrium
480.9 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Witloof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Vegetarische hamburger
45 Min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35 Min
Boterhammen met spinazie pesto
1 Std. 55 Min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 Min
Express Aardbeien Dessert
5 Min
Pindakaas
5 Min
Hollandaise saus
Keine Bewertungen
Veelzijdige gladde soep
Keine Bewertungen
Koninginnenhapje
55 Min