Geräte und Zubehör
Koolsoep
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
teentjes knoflook hartje verwijderd2
-
ui gehalveerd80 g
-
gedroogd venkelzaad1 tl
-
olijfolie40 g
-
water600 g
-
fijn zout1 volle tl
-
witte kool in repen400 g
-
aardappel in stukken (1-2 cm)200 g
-
witte bonen, uit blik200 g
-
zwarte peper, vers gemalen1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
6.3 g
Brennwert
786 kJ /
188 kcal
Fett
10.6 g
Ballaststoffe
5.9 g
Kohlenhydrate
17.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Winterse soepen
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mallorcaanse vissoep
40 Min
Pompoensoep
35 Min
Uiensoep
1 Std.
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 Min
Heerlijke herfstdressing
Keine Bewertungen
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 Min
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min
Romige courgettensoep
25 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min