Geräte und Zubehör
Koolsoep
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
teentjes knoflook hartje verwijderd2
-
ui gehalveerd80 g
-
gedroogd venkelzaad1 tl
-
olijfolie40 g
-
water600 g
-
fijn zout1 volle tl
-
witte kool in repen400 g
-
aardappel in stukken (1-2 cm)200 g
-
witte bonen, uit blik200 g
-
zwarte peper, vers gemalen1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
6.3 g
Brennwert
786 kJ /
188 kcal
Fett
10.6 g
Ballaststoffe
5.9 g
Kohlenhydrate
17.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Winterse soepen
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Stoofpotje van Aubrac
17 Std. 30 Min
Pompoensoep
35 Min
Peergelei
10 Std.
Chorizo, aardappel en koolsoep
Keine Bewertungen
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 Min
Frambozen - limoensorbet
Keine Bewertungen
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 Min
Romige snijbietsoep
35 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1 Std. 40 Min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 Std. 15 Min
Romige courgettensoep
25 Min