Geräte und Zubehör
Koolsoep
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
teentjes knoflook hartje verwijderd2
-
ui gehalveerd80 g
-
gedroogd venkelzaad1 tl
-
olijfolie40 g
-
water600 g
-
fijn zout1 volle tl
-
witte kool in repen400 g
-
aardappel in stukken (1-2 cm)200 g
-
witte bonen, uit blik200 g
-
zwarte peper, vers gemalen1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
6.3 g
Brennwert
786 kJ /
188 kcal
Fett
10.6 g
Ballaststoffe
5.9 g
Kohlenhydrate
17.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Winterse soepen
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pompoensoep
35 Min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Keine Bewertungen
Aspergesoep met citroen
55 Min
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 Min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1 Std. 5 Min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Keine Bewertungen
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min
Veelzijdige stevige soep
50 Min
Uiensoep
1 Std.
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min