Geräte und Zubehör
Zalmtartaar
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
6 porties
Zutaten
-
roze peperkorrels plus extra om te garneren1 tl
-
verse dille alleen de blaadjes, plus wat extra om te garneren2 takjes
-
zalmfilet, vers in 3 stukken gesneden300 g
-
citroensap vers geperst40 g
-
olijfolie2 el
-
Worcestershire saus½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
waterkers bladeren100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
10 g
Brennwert
560 kJ /
134 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
0.5 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vitello tonnato
13 Std.
Gegratineerde coquilles
25 Min
Tiramisu Smoothie
5 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 Min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 Std.
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 Min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Blue Hawaii
Keine Bewertungen
Eendenlever
33 Std.