
Geräte und Zubehör
Zalmtartaar
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
6 porties
Zutaten
-
roze peperkorrels plus extra om te garneren1 tl
-
verse dille alleen de blaadjes, plus wat extra om te garneren2 takjes
-
zalmfilet, vers in 3 stukken gesneden300 g
-
citroensap vers geperst40 g
-
olijfolie2 el
-
Worcestershire saus½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
waterkers bladeren100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
134 kcal /
560 kJ
Eiweiß
10 g
Fett
10 g
Kohlenhydrate
1 g
Ballaststoffe
0.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bietencarpaccio met Burrata
Keine Bewertungen
Appelpunch
30 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Steak tartaar
30 Min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 Min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Energierepen met granen en gedroogd fruit
2 Std. 30 Min
Citroenijs
8 Std. 30 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Mayonaise zonder ei
10 Min