Geräte und Zubehör
Zalmtartaar
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
6 porties
Zutaten
-
roze peperkorrels plus extra om te garneren1 tl
-
verse dille alleen de blaadjes, plus wat extra om te garneren2 takjes
-
zalmfilet, vers in 3 stukken gesneden300 g
-
citroensap vers geperst40 g
-
olijfolie2 el
-
Worcestershire saus½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
waterkers bladeren100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
10 g
Brennwert
560 kJ /
134 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
0.5 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Zalmvlecht
Keine Bewertungen
Gegrilde zeevruchten plank
Keine Bewertungen
Gorgonzola spread
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Keine Bewertungen
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 Std.
Kalkoenburgers
Keine Bewertungen
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Citroensorbet met schuimwijn
10 Min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.