
Geräte und Zubehör
Alpengratin
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
De pasta met ham-groentemengeling
-
boter om in te vetten1 tl
-
Emmental in stukken (2 cm)200 g
-
Gruyère kaas in stukken (2 cm)100 g
-
witte kool in stukken (3 cm)250 g
-
gekookte ham in ½ plakjes200 g
-
water1200 g
-
droge pasta type macaroni (kooktijd 5 min.)300 g
-
vastkokende aardappelen geschild, in stukken (1 cm)200 g
-
zout1 ½ tl
-
verse bieslook (ong. 10 g), versnipperd½ bos
De saus
-
eieren vers2
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.200 g
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
gemalen cayennepeper¼ tl
-
zout¼ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
905 kcal /
3781 kJ
Eiweiß
47.7 g
Fett
49 g
Kohlenhydrate
65 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Betty Bossi
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spaghetti carbonara
40 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Worst met erwtenrisotto
30 Min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 Min
Kip in perziksaus
40 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Balletjes in Spaanse saus
55 Min