
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Gehaktbrood
- 20 g oud brood, in stukken (3 cm)
- 60 g parmezaankaas, in stukken (3 cm)
- 60 g gemengde groenten (look, ui, wortel, selderij en peterselie), in stukken (3 cm)
- 400 g rundergehakt
- 2 eieren
- 1 tl zout
- 1 snuifje peper
- 100 g spek , fijngesneden
Saus en bijgerecht
- 30 g extra vergine olijfolie + naar believen
- 500 g aardappelen, in schijfjes (1/2 cm) of in blokjes (3 tot 4 cm)
- 300 g verse champignons, schoongemaakt en in schijfjes
- 1 tl zout
- 30 g sjalotten, in helften
- 100 g droge witte wijn
- 300 g water
- 1 vleesbouillon blokje (voor 0,5 l)
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 1347 kJ / 322 kcal
- Eiweiß
- 29 g
- Kohlenhydrate
- 16.7 g
- Fett
- 14.6 g
- Ballaststoffe
- 2.7 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Witloof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Cottage pie
1 Std. 10 Min
Gehaktbrood
1 Std. 20 Min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Driekoningentaart met frangipane
50 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Alpengratin
50 Min
Pizzarolletjes met worst
1 Std. 20 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 Std. 15 Min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 Std. 10 Min