Geräte und Zubehör
Chocolademousse met sinaasappel
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
6 porties
Zutaten
-
donkere chocolade min. 60% cacao, in stukken of callets200 g
-
room, 35% vet200 g
-
sinaasappellikeur (bv. Cointreau® of Grand Marnier®)1 el
-
eieren, medium (53-63 g) gescheiden4
-
suiker60 g
-
sinaasappelschil de zeste, als afwerking1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
7 g
Brennwert
1573 kJ /
376 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
32 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gek op chocolade
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bessenmousse
4 godz. 50 min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 min
Snelle chocolade amandel fudge
Brak ocen
Warme chocolademelk
10 min
Mediterrane visschotel
1 godz. 30 min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 godz. 35 min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 godz.
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2 godz. 10 min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 min
Vislasagne met courgette
1 godz.
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 godz. 5 min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 godz. 30 min