Geräte und Zubehör
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 45 Min
6 porties
Zutaten
-
gelatineblaadjes6
-
water om te weken
-
sinaasappel liefst biologisch1
-
witte asperges geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
sinaasappelsap20 g
-
room400 g
-
zout1 tl
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
groene asperges uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
limoensap40 g
-
verse koriander4 stengels
-
rauwe cashewnoten geroosterd en gezouten50 g
-
eendenborst, met vel, zonder bot gerookt, dun gesneden120 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
10 g
Brennwert
1292 kJ /
309 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
1.5 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asperge
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Beef Wellington
10 Std. 10 Min
Appeltaart
Keine Bewertungen
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Gorgonzola spread
Keine Bewertungen
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Keine Bewertungen
Paashaas apero-hapjes
Keine Bewertungen
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Keine Bewertungen
Aspergesoep met citroen
55 Min
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Quenelles met waterkerssaus
2 Std. 45 Min
Steak tartaar
30 Min
Lactosevrije milkshake
Keine Bewertungen