Geräte und Zubehör
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 45 Min
6 porties
Zutaten
-
gelatineblaadjes6
-
water om te weken
-
sinaasappel liefst biologisch1
-
witte asperges geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
sinaasappelsap20 g
-
room400 g
-
zout1 tl
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
groene asperges uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
limoensap40 g
-
verse koriander4 stengels
-
rauwe cashewnoten geroosterd en gezouten50 g
-
eendenborst, met vel, zonder bot gerookt, dun gesneden120 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
10 g
Brennwert
1292 kJ /
309 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
1.5 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asperge
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Spareribs met glazuur van appel en honing
Keine Bewertungen
Amandelbretzels
Keine Bewertungen
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Pavlova-toren met gemengde bessen
5 Std. 30 Min
Basis karamel
25 Min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Keine Bewertungen
Bessenmousse
4 Std. 50 Min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 Min
Kip- en aspergetaartjes
1 Std. 35 Min