Geräte und Zubehör
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 45 Min
6 porties
Zutaten
-
gelatineblaadjes6
-
water om te weken
-
sinaasappel liefst biologisch1
-
witte asperges geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
sinaasappelsap20 g
-
room400 g
-
zout1 tl
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
groene asperges uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
limoensap40 g
-
verse koriander4 stengels
-
rauwe cashewnoten geroosterd en gezouten50 g
-
eendenborst, met vel, zonder bot gerookt, dun gesneden120 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
10 g
Brennwert
1292 kJ /
309 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
1.5 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asperge
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Klassieke sabayon
15 Min
Vitello tonnato
13 Std.
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Hugo spritz
25 Std. 10 Min
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Kalfszwezerik met lente-uien
Keine Bewertungen
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 Std.
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Kippenbouillon met broodknoedels
1 Std. 5 Min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 Min