Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
TM6 TM5

Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst

4.0 ( 2 Bewertungen )

Zutaten

  • 6 gelatineblaadjes
  • water om te weken
  • 1 sinaasappel liefst biologisch
  • 150 g witte asperges geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
  • 20 g sinaasappelsap
  • 400 g room
  • 1 tl zout
  • ½ tl gemalen cayennepeper
  • 150 g groene asperges uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
  • 40 g limoensap
  • 4 stengels verse koriander
  • 50 g rauwe cashewnoten geroosterd en gezouten
  • 120 g eendenborst, met vel, zonder bot gerookt, dun gesneden

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
309 kcal / 1292 kJ
Eiweiß
10 g
Fett
26 g
Kohlenhydrate
8 g
Ballaststoffe
1.5 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte