Kip gevuld met veenbessen en camembert
TM6 TM5

Kip gevuld met veenbessen en camembert

4.3 ( 3 Bewertungen )

Zutaten

Veenbessenvulling

  • 1 teentje knoflook
  • 60 g sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)
  • 20 g boter
  • 50 g gedroogde veenbessen
  • 30 g hazelnoten
  • 2 takjes verse bladpeterselie alleen de blaadjes
  • 1 snuifje fijn zout
  • 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
  • 150 g Camembert in vier gesneden

Kip, aardappelen en mosterdsaus

  • 1 teentje knoflook
  • 60 g sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)
  • 10 takjes verse bieslook in stukken
  • 20 g boter
  • 500 g water
  • 1 - 2 tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
    oder 1 blokje kippenbouillon (voor 0,5 l)
  • 6 aardappelen klein, goed gewassen, in stukken (3-4cm)
  • 900 g kippenborst filets, zonder vel (3 filets, ong. 300 g elk)
  • 150 - 200 g verse sperziebonen gedopt
  • 20 g droge witte wijn
  • 2 el bloem
  • 3 tl pikante mosterd
  • 2 tl mierikswortel, in pot
    oder 2 tl verse mierikswortel geraspt
  • 2 tl graanmosterd
  • 1 - 2 snuifjes fijn zout naar believen

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
483 kcal / 2028 kJ
Eiweiß
54.5 g
Fett
18.6 g
Kohlenhydrate
22.2 g
Ballaststoffe
4.6 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte