
Geräte und Zubehör
Kippenbouillonpasta
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
-
kippenvlees, ontbeend en zonder vel (van ca. 500 g kippenpoten), in stukken300 g
-
gemengde groenten (bijv. knolselderij, ui, knoflook, prei), naar behoefte in stukken200 g
-
gemengde verse kruiden (bijv. rozemarijn, tijm, peterselie), alleen de blaadjes4 takjes
-
grof zout150 g
-
witte wijn100 g
-
gedroogd laurierblad
-
hele kruidnagel1
-
korianderzaden5
Nährwerte pro 4 porties
Brennwert
649 kcal /
2714 kJ
Eiweiß
58 g
Fett
35 g
Kohlenhydrate
8 g
Ballaststoffe
5.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux

Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Keine Bewertungen
Mangochutney
1 Std. 20 Min
Vleesbouillonpasta
45 Min
Groentenbouillonpasta
45 Min
Vers pastadeeg
1 Std.
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Keine Bewertungen
Vijgenmosterd
25 Min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.
Tomatenketchup
1 Std. 15 Min
Portugees brood (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Basilicumpesto
10 Min
Romige erwtensoep
40 Min