Kompatible Versionen
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 20 g olijfolie
- 1000 g groene asperges, in stukken (± 3 cm)
- 2 teentje knoflook
- 10 g suiker
- 60 g uien, gehalveerd (1 kleine ui)
- 100 g boter, in stukken
- 150 g aardappelen, in stukken
- 100 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid en drooggedept
- 400 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 10 g citroensap
- 1 tl gemalen peper, naar eigen smaak
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- 30 g pijnboompitten
- 1 verse rode chili, ontdaan van zaadjes, gehakt
- 150 g room, min. 30% vet
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 1379 kJ / 330 kcal
- Eiweiß
- 6 g
- Kohlenhydrate
- 11 g
- Fett
- 4 g
- gesättigte Fettsäuren
- 14 g
- Ballaststoffe
- 3.7 g
- Natrium
- 706 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Tarbot met salsasaus
Brak ocen
Gegrilde kaas met champignons
Brak ocen
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Pompoen vingers
1h 30min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15min
Pruimentaart
1h 30min
Appels met cidersabayon
Brak ocen
Brood met olijven
2óra 20p
Broccolisoep met volkoren croutons
40min