Geräte und Zubehör
Focaccia met uien
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
16 stuks
Zutaten
Deeg
-
olijfolie en meer om in te vetten
-
bloem600 g
-
3 tl gedroogde gist, (12 g)verse gist verkruimeld30 g
-
water380 g
-
olijfolie en meer om in te vetten20 g
-
suiker1 snuifje
-
zout1 tl
Topping
-
extra vergine olijfolie40 g
-
water40 g
-
zout1 ½ tl
-
ui gehalveerd300 - 350
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
5 g
Brennwert
797 kJ /
190 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
1.8 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pitabrood
2 Std.
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Keine Bewertungen
Pizzadeeg
1 Std.
Lemon curd
20 Min
Flatbread gevuld met mozzarella
45 Min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Hummus van rode biet
10 Min
Pompoenrisotto met spek
25 Min
Citroencurd
1 Std.
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3 Std. 20 Min
Gezouten karamel toffees
1 Std. 45 Min