Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Vulling
-
20
g verse dragon, alleen de blaadjes
oder 20 g lente-ui, in stukken (4 cm) - 80 g artisjokharten, op olie, uitgelekt
- 100 g ricotta
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
Kip pakketje met rode paprika saus
- 3 kippenborsten, ontveld en ontbeend (ong. 180-200 g / stuk)
- 1400 - 1500 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- 2 rode paprika's, gehalveerd, zaadjes verwijderd
- 4 teentjes knoflook
- 40 g olijfolie
- ¼ tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 1756 kJ / 420 kcal
- Eiweiß
- 52 g
- Kohlenhydrate
- 3 g
- Fett
- 21 g
- gesättigte Fettsäuren
- 4 g
- Ballaststoffe
- 3.5 g
- Natrium
- 188 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Zalmburgers
25min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 godz. 20 min
Sous-vide teriyaki zalm
1h 20min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Keine Bewertungen
Courgette en ham lasagne
1 Std. 5 Min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 Std. 40 Min
Bloemkool met kaas
55 min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Keine Bewertungen
Chili van rund met citroenfeta
45min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Koken van jasmijnrijst
35 Min