Gougère-soezen met zalmmousse
TM6 TM5 TM31

Gougère-soezen met zalmmousse

5.0 ( 7 Bewertungen )

Zutaten

Zalmmousse

  • 150 g verse zalmfilet, ontveld in stukken (4 cm)
  • 20 g boter
  • 150 g gerookte zalm in stukken
  • 200 g room, 35% vet
  • 1 takje verse dille enkel de blaadjes
  • 1 el kappertjes op azijn uitgelekt
  • 1 tl citroensap
  • 1 - 2 snuifjes gemalen witte peper
  • 1 tl gelatinepoeder
  • 1 - 2 el kokend water

Gougère-soezen

  • 80 g Gruyère kaas in blokjes (3 cm)
  • 150 g water
  • ½ tl zout
  • 1 snuifje chilipoeder
  • 80 g boter
  • 120 g bloem
  • 3 eieren
  • verse bieslook of verse dille, fijngehakt, als garnering

Nährwerte
pro 1 stuk
Brennwert
145 kcal / 611 kJ
Eiweiß
7.2 g
Fett
11 g
Kohlenhydrate
4.7 g
Ballaststoffe
0.3 g
gesättigte Fettsäuren
6.2 g
Natrium
224.2 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte