Geräte und Zubehör
Risotto met Parmezaanse kaas
Zubereitung 30 Min
Gesamt 40 Min
10 porties
Zutaten
-
water1600 g
-
2 volle tl groentebouillonpastagroentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) verkruimeld2
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)80 g
-
sjalotten gehalveerd60 g
-
boter in stukken80 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 min. kooktijd640 g
-
droge witte wijn120 g
-
zout naar smaak1 - 2 tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
804 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
1450 kJ /
347 kcal
Fett
12 g
Ballaststoffe
1.4 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
50 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix Friend®
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Rijstpap
Keine Bewertungen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Keine Bewertungen
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Keine Bewertungen
Vegan jus
40 Min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Keine Bewertungen
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1 Std. 15 Min
Bevroren veenbessen margarita
5 Min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 Std. 30 Min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Keine Bewertungen
Risotto met oesterzwam en champagne
35 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min
Béchamelsaus
15 Min