Kompatible Versionen
Risotto met Parmezaanse kaas
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1600 g water
-
2
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l), verkruimeld
oder 2 volle tl groentebouillonpasta - 80 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 60 g sjalotten, gehalveerd
- 80 g boter, in stukken
- 20 g extra vergine olijfolie
- 640 g risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 min. kooktijd
- 120 g droge witte wijn
- 1 - 2 tl zout, naar smaak
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 1450 kJ / 347 kcal
- Eiweiß
- 7 g
- Kohlenhydrate
- 50 g
- Fett
- 12 g
- gesättigte Fettsäuren
- 6 g
- Ballaststoffe
- 1.4 g
- Natrium
- 804 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Parelgerst- en champignonsoep
Keine Bewertungen
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 Std. 25 Min
Zoetzure dhal
Keine Bewertungen
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3u. 35min
Groentencurry met rijst
Keine Bewertungen
Sous-vide teriyaki zalm
1h 20min
Verse zomerse loempia’s
30min
Vinaigrette van paprika's
Keine Bewertungen
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Basis kippenbouillon
35min