Geräte und Zubehör
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 sneetjes
Zutaten
-
rabarber in stukken (2 cm)400 g
-
suiker200 g
-
amandelen120 g
-
sinaasappel alleen de schil en 50 g sap1
-
eieren (63-73 g)2
-
bakpoeder½ tl
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten150 g
-
zelfrijzende bloem100 g
-
amandelschilfers25 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 sneetje
Eiweiß
7.3 g
Brennwert
1795 kJ /
429 kcal
Fett
27.3 g
Kohlenhydrate
38.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rabarber
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Brak ocen
Sponge cake (luchtige cake)
1 godz. 50 min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2 godz.
Gefermenteerde wortelen
Brak ocen
Frambozen-pistache cake
4 godz. 35 min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 min
Pompoenbrood
1 godz. 45 min
Sinaasappelcake
1 godz.
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 min
Karameltaart
3 godz. 50 min
Marmercake
2 godz.
Appelcake
1 godz.