Geräte und Zubehör
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 sneetjes
Zutaten
-
rabarber in stukken (2 cm)400 g
-
suiker200 g
-
amandelen120 g
-
sinaasappel alleen de schil en 50 g sap1
-
eieren (63-73 g)2
-
bakpoeder½ tl
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten150 g
-
zelfrijzende bloem100 g
-
amandelschilfers25 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 sneetje
Eiweiß
7.3 g
Brennwert
1795 kJ /
429 kcal
Fett
27.3 g
Kohlenhydrate
38.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rabarber
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Frangipanetaart
1 Std. 25 Min
Sinaasappelcake
1 Std.
Sinaasappel Sponge Cake
1 Std.
Chocolade rijstpudding
1 Std. 5 Min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Kruimeldeeg
5 Min
Aalsterse Vlaai
1 Std.
Appel en citroen krans
50 Min
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5 Std. 50 Min
Citroencake
2 Std.
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 Min
Appelcake
1 Std.