Geräte und Zubehör
Mosterd-dillesaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
1 beker
Zutaten
-
koolzaadolie200 g
-
verse dille alleen de blaadjes10 - 15 g
-
suiker naar smaak20 - 30 g
-
witte wijnazijn20 g
-
citroensap20 g
-
Dijon mosterd of andere middelscherpe mosterd25 g
-
zachte mosterd30 g
-
eierdooier1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 beker
Eiweiß
10 g
Brennwert
8541 kJ /
2041 kcal
Fett
211 g
Ballaststoffe
2.6 g
Kohlenhydrate
32 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Keine Bewertungen
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Keine Bewertungen
Marshmallows
2 Std. 30 Min
Yoghurtdressing
5 Min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 Min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Gekruide noten
45 Min
Kalkoenburgers
1 Std. 25 Min
Speltbrood
1 Std. 45 Min
Snel vruchtenijs
10 Min
Choronsaus
20 Min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Keine Bewertungen