Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 bos verse peterselie (ong. 20 g), de blaadjes geplukt
De kalkoen
- 1 takje verse rozemarijn, de blaadjes geplukt
- ½ el zout
- 3 el pindaolie
- 1 kalkoen (gebruiksklaar, ong. 4½ kg), vooraf besteld bij de slager
De vulling
- 200 g wortel, geschild, in stukken (3 cm)
- 80 g ui, gehalveerd
- 60 g sneetjes toastbrood, in 4 stukken gesneden
- 1 el verse tijmblaadjes
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 200 g diepvrieskastanjes, ontdooid
De veenbessensaus
- 80 g ui, gehalveerd
- 1 el boter
-
300
g diepgevroren veenbessen, ontdooid
oder 300 g verse veenbessen - 250 g water
- 4 el suiker
- 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- ½ tl zout
- 2 el porto, rode of witte
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 3025 kJ / 722 kcal
- Eiweiß
- 76.4 g
- Kohlenhydrate
- 38 g
- Fett
- 28 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Mayonaise
5min
Speltbrood
1 godz. 45 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Geluksbal-raketspiezen
Keine Bewertungen
Bearnaisesaus
15 Min
Kruidenvinaigrette
Keine Bewertungen
Veelzijdige gladde soep
45min
Peren in rode wijn
3 Std. 20 Min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min