Geräte und Zubehör
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
12 stuks
Zutaten
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Paasnesten
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout½ tl
Eiersalade
-
verse peterselie enkel de bladeren2 takjes
-
sjalot20 g
-
zure room, 12% vet30 g
-
mosterd10 g
-
mayonaise10 g
-
azijn10 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifje
-
zout1 tl
-
verse bieslook (optional) als afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
143.8 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
591.3 kJ /
141.3 kcal
Fett
5.9 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Kohlenhydrate
16.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasrecepten
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Keine Bewertungen
Gekookte eieren
20 Min
Lichtblauw gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2 Std.
250 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20 Min
300 g ui fruiten
Keine Bewertungen
200 g ui fruiten
20 Min
Mexicaanse dip in laagjes
25 Min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Keine Bewertungen
Warme chocolademelk
10 Min
Aardappelpuree
45 Min