Geräte und Zubehör
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
12 stuks
Zutaten
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Paasnesten
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout½ tl
Eiersalade
-
verse peterselie enkel de bladeren2 takjes
-
sjalot20 g
-
zure room, 12% vet30 g
-
mosterd10 g
-
mayonaise10 g
-
azijn10 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifje
-
zout1 tl
-
verse bieslook (optional) als afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
143.8 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
591.3 kJ /
141.3 kcal
Fett
5.9 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Kohlenhydrate
16.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasrecepten
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Geraspte Wortelsalade
10 Min
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1 Std. 10 Min
Rabarberijs
36 Std. 25 Min
Koolsla
10 Min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Keine Bewertungen
200 g prei fruiten
20 Min
200 g ui kleuren
25 Min
Zalm en venkel risotto
25 Min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Romige courgettensoep
25 Min
Gehaktballen in tomatensaus
3 Std. 40 Min
Appelmoes
20 Min