Geräte und Zubehör
Crumble met peren en crème van ricotta
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
2 porties
Zutaten
Peren infusie
-
water80 g
-
suiker80 g
-
vanillestokje in stukken1
-
sinaasappel de zeste (zonder het witte gedeelte)1
-
steranijs1
-
peren2
Crumble
-
bloem80 g
-
amandelen70 g
-
kruidnagels2
-
rietsuiker90 g
-
boter in stukken60 g
-
rum20 g
Crème van ricotta
-
ricotta uitgelekt150 g
-
rum10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
20.1 g
Brennwert
4795 kJ /
1146 kcal
Fett
53.5 g
Ballaststoffe
10.2 g
Kohlenhydrate
137.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Valentijn
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vitello tonnato
13 Std.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Citroencurd
1 Std.
Pruimenjam
55 Min
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Hollandaisesaus
15 Min
Bessencurd
20 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2 Std. 35 Min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 Min