Geräte und Zubehör
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
Zubereitung 40 Min
Gesamt 2 Std. 50 Min
6 porties
Zutaten
Meringue
-
fijne suiker100 g
-
eiwitten3
Passievruchten curd
-
verse passievruchtpulp80 g
-
sinaasappelsap (± 1 sinaasappel)40 g
-
fijne suiker50 g
-
zachte boter80 g
-
eieren3
Opbouw
-
room, 35% vet200 g
-
sinaasappels in partjes2
-
verse munt enkel de bladeren10 takjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
84.2 mg
Eiweiß
6.1 g
Brennwert
1432.8 kJ /
341.2 kcal
Fett
21.8 g
Ballaststoffe
2.8 g
gesättigte Fettsäuren
14.2 g
Kohlenhydrate
30.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 Min
Kleine aspergeflans
55 Min
Meringue spoken
12 Std. 25 Min
350 g sjalot kleuren
Keine Bewertungen
Witte chocolade en amandel brownies
1 Std.
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Hazelnootbavarois
6 Std. 40 Min
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Drijvende eilandjes
40 Min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min