
Geräte und Zubehör
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 2 Std. 50 Min
6 porties
Zutaten
Meringue
-
fijne suiker100 g
-
eiwitten3
Passievruchten curd
-
verse passievruchtpulp80 g
-
sinaasappelsap (± 1 sinaasappel)40 g
-
fijne suiker50 g
-
zachte boter80 g
-
eieren3
Opbouw
-
room, 35% vet200 g
-
sinaasappels in partjes2
-
verse munt enkel de bladeren10 takjes
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
341.2 kcal /
1432.8 kJ
Eiweiß
6.1 g
Fett
21.8 g
Kohlenhydrate
30.8 g
Ballaststoffe
2.8 g
gesättigte Fettsäuren
14.2 g
Natrium
84.2 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Feesttafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45 Min
Pompoenbrood
1 Std. 45 Min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 Min
XXL kip pastei
1 Std. 55 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Keine Bewertungen
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 Min
Ijs van amarenakersen
8 Std. 10 Min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Rabarber-munt cocktail
2 Std.
Chocolademousse met sinaasappel
2 Std. 20 Min
Hollandaise saus
Keine Bewertungen