Geräte und Zubehör
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
Zubereitung 40 Min
Gesamt 2 Std. 50 Min
6 porties
Zutaten
Meringue
-
fijne suiker100 g
-
eiwitten3
Passievruchten curd
-
verse passievruchtpulp80 g
-
sinaasappelsap (± 1 sinaasappel)40 g
-
fijne suiker50 g
-
zachte boter80 g
-
eieren3
Opbouw
-
room, 35% vet200 g
-
sinaasappels in partjes2
-
verse munt enkel de bladeren10 takjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
84.2 mg
Eiweiß
6.1 g
Brennwert
1432.8 kJ /
341.2 kcal
Fett
21.8 g
Ballaststoffe
2.8 g
gesättigte Fettsäuren
14.2 g
Kohlenhydrate
30.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Taartje zonder koken met zalm en dille
1 Std. 15 Min
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Keine Bewertungen
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 Std.
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Karamelpoeder
1 Std.
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.
Mini panettone
Keine Bewertungen
Sous-vide peren met kaneel
2 Std. 5 Min
Vislasagne met courgette
1 Std.
Hazelnootbavarois
6 Std. 40 Min
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min