Geräte und Zubehör
Eiersalade met curry
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portie
Zutaten
-
eieren6
-
water750 g
-
mango chutney45 g
-
mayonaise60 g
-
sinaasappelsap10 g
-
zure room, 20% vet30 g
-
currypoeder mild1 ½ theelepel
-
zout¾ theelepel
-
peper, gemalen½ theelepel
-
lente-uien in dunne ringen2
-
zwarte komijnzaadjes¾ theelepel
-
tuinkers afgesneden1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
862 mg
Eiweiß
13 g
Brennwert
1483 kJ /
355 kcal
Fett
28 g
Ballaststoffe
1.3 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Frisse koolsalade
Keine Bewertungen
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Keine Bewertungen
Spaghetti Bolognese
40 Min
Cijfertaart
Keine Bewertungen
Creatief Basisbrood
45 Min
Virgin appel cider old fashioned
Keine Bewertungen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Keine Bewertungen
Tempé
48 Std.
Zalm met rijst en champignons
Keine Bewertungen
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 Min
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15 Min