Geräte und Zubehör
Eiersalade met curry
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portie
Zutaten
-
eieren6
-
water750 g
-
mango chutney45 g
-
mayonaise60 g
-
sinaasappelsap10 g
-
zure room, 20% vet30 g
-
currypoeder mild1 ½ theelepel
-
zout¾ theelepel
-
peper, gemalen½ theelepel
-
lente-uien in dunne ringen2
-
zwarte komijnzaadjes¾ theelepel
-
tuinkers afgesneden1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
862 mg
Eiweiß
13 g
Brennwert
1483 kJ /
355 kcal
Fett
28 g
Ballaststoffe
1.3 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Speltbrood
Keine Bewertungen
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Keine Bewertungen
De eerste hap: Kip en Groenten
Keine Bewertungen
Glutenvrij Brood
3 Std. 20 Min
Temaki Sushi
Keine Bewertungen
Hummus
5 Min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 Min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 Std. 10 Min
Gember schillen
Keine Bewertungen
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Keine Bewertungen
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Keine Bewertungen
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25 Min