Geräte und Zubehör
Basis kippenbouillon
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
1 portie
Zutaten
-
ontvelde kippenborst250 g
-
kipfilet met huid en zonder been250 g
-
prei in stukken250 g
-
verse peterselie2 takjes
-
selder in helften2 stengels
-
wortelen in helften2
-
ui in stukken100 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen peper1 tl
-
water1750 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
3402 mg
Eiweiß
65 g
Brennwert
2268 kJ /
540 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
11 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
65 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chanoeka
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Champagne en pompelmoes sorbet
Keine Bewertungen
Frangipane met peer
1 Std. 30 Min
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Keine Bewertungen
Butternutsoep met Curry en Mango
30 Min
Sangria met Frambozen en Basilicum
40 Min
Griekse salade met gestoomde kip
Keine Bewertungen
Zalm mozaïek
Keine Bewertungen
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 Std. 30 Min
Spookachtige groene oogbalsoep
30 Min
Kweeperentaart
50 Min
De eerste hap: Zalm met Groenten
Keine Bewertungen
Balletjes in tomatensaus
1 Std. 10 Min