Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 400 g rauwe rode bieten, geschild, in vieren gesneden
- 100 g wortels, in stukken gesneden
- 20 g uien
- 1 groene appel (ca. 100 g), in vieren gesneden
- 2 - 3 takjes verse koriander, alleen de blaadjes, naar smaak
- 2 el extra vergine olijfolie
- 10 - 20 g citroensap
- ¼ tl zout, aanpassen aan smaak
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, aanpassen aan smaak (optional)
- 1 snuifje suiker, aanpassen aan smaak (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 350 kJ / 84 kcal
- Eiweiß
- 1 g
- Kohlenhydrate
- 10 g
- Fett
- 4 g
- Ballaststoffe
- 2.7 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 godz.
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10 min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1 godz.
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 Min
Basilicumpesto
10 Min
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 Min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2 Std. 35 Min
Russische rode bietensalade
1h 10 min
Wortelsalade met sesamcrackers
1 godz.
Salade van gehakte groenten
10 Min