Geräte und Zubehör
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
6 porties
Zutaten
-
broccoli in roosjes300 g
-
rode paprika (± 150 g), in stukken1
-
appel (± 100 g), in vieren gesneden1
-
30 g zonnebloempittenpijnboompitten30 g
-
olijfolie25 g
-
15 g witte azijnfruitazijn15 g
-
honing1 theelepel
-
mosterd1 ½ theelepel
-
1 theelepel kruidenzoutzout1 theelepel
-
gemalen zwarte peper½ theelepel
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
4 g
Brennwert
449 kJ /
107 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
3.1 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vruchtenroomijs
5 Min
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min
Salade met kip en spelt
1 Std. 15 Min
Hazelnootbavarois
6 Std. 40 Min
Rode bietensalade
10 Min
Wortelsalade met sesamcrackers
1 Std.
Mousse van tonijn
10 Min
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10 Min
Salade van gehakte groenten
10 Min
Snelle regenboogsalade
10 Min
Koolsla
10 Min