Geräte und Zubehör
Aardappelpuree met de Peeler
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
Schillen
-
water1200 g
-
extra vergine olijfolie (optional) (zie tip)2 tl
-
900 g rode aardappelen, in stukken (± 5 cm breed)vastkokende aardappelen in stukken (± 5 cm breed),900 g
Aardappelpuree
-
groentenbouillon140 g
-
volle melk85 g
-
boter in stukken60 g
-
knoflookpoeder (facultatief)1 tl
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
verse peterseliebladeren als afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
623.7 mg
Eiweiß
5.5 g
Brennwert
1224.3 kJ /
292.6 kcal
Fett
12.4 g
Ballaststoffe
5.1 g
gesättigte Fettsäuren
7.7 g
Kohlenhydrate
41.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basis
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tumis Buncis
Keine Bewertungen
Honey BBQ Chicken
Keine Bewertungen
Prei en Kaas Taart
1 Std. 5 Min
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30 Min
Boter plank met spinaziepesto
10 Min
Spaghetti carbonara
30 Min
Loempia’s
55 Min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 Std.
Verfrissende Melkdrank
5 Min
Miso Udon Noedels
20 Min
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35 Min
Vanille-ijs
12 Std.