Geräte und Zubehör
Tomatensoep met Burrata
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
rijpe tomaten type heirloom, in vieren1000 g
-
rode ui in schijfjes gesneden (1-1,5 cm)100 g
-
knoflookteentjes4
-
olijfolie30 g
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen3 snuifjes
-
groentebouillon150 g
-
basilicumblad, vers plus extra voor garnering40 gram
-
slagroom (ong. 48% vet)40 g
-
burrata (ongeveer 4 bolletjes)230 g
-
knapperig brood in blokjes, voor de garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
675.9 mg
Eiweiß
16.1 g
Brennwert
1405.8 kJ /
336 kcal
Fett
24.6 g
Ballaststoffe
3.7 g
gesättigte Fettsäuren
10.9 g
Kohlenhydrate
15.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Veelzijdige gladde soep
45 Min
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 Min
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 Min
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10 Min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Keine Bewertungen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Gazpacho met kers en munt
Keine Bewertungen
Aardbei-lavendel marshmallows
Keine Bewertungen
Zeevruchtensoep
30 Min
Sinaasappel Sponge Cake
1 Std.
Gehaktballetjes met Groenten
20 Min
Verse Tomatensoep
30 Min