Geräte und Zubehör
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 porties
Zutaten
-
water500 g
-
aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)1000 g
-
olie4 el
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
teentjes knoflook licht geplet5 - 6
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
67 mg
Eiweiß
4 g
Brennwert
919 kJ /
219 kcal
Fett
9 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2h
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45min
Gozleme
1h 40min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Pas d’évaluation
Gestoomde rijst
25min
Oranje gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Geel gekleurde eieren
55min
Koken van jasmijnrijst
35min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Paprika's in zoetzure saus
30min