
Geräte und Zubehör
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 porties
Zutaten
-
water500 g
-
aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)1000 g
-
olie4 el
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
teentjes knoflook licht geplet5 - 6
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
219 kcal /
919 kJ
Eiweiß
4 g
Fett
9 g
Kohlenhydrate
30 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Natrium
67 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Feesttafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Keine Bewertungen
Aardappelgratin
1 Std. 10 Min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 Std.
Roodbruin gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 Min
Rode uiensoep met gehaktballen
40 Min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3 Std. 5 Min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Keine Bewertungen
Taart met karamel en vanille
4 Std. 30 Min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min