Kompatible Versionen
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 500 g water
- 1000 g aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)
- 4 el olie
- zout, naar eigen smaak
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 - 6 teentjes knoflook, licht geplet
- 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 919 kJ / 219 kcal
- Eiweiß
- 4 g
- Kohlenhydrate
- 30 g
- Fett
- 9 g
- gesättigte Fettsäuren
- 1 g
- Natrium
- 67 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Bloemkool met kaas
55 min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 godz.
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Nessuna valutazione
Taart met peer en brie
1 godz. 10 min
Pastasalade met kip
1 godz. 15 min
Gestoomde marmercake
1 godz. 30 min
Courgette en ham lasagne
1h 5min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Met honing geglazuurde wortelen
30min