Geräte und Zubehör
Koken van basmatirijst
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
6 porties
Zutaten
-
basmatirijst200 - 400 g
-
water400 - 600 g
-
olie½ - 1 el
-
zout½ - 2 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
295.8 mg
Eiweiß
4.2 g
Brennwert
958.3 kJ /
229.2 kcal
Fett
1.7 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
48.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rijstkoker modus
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zalmvlecht
Keine Bewertungen
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Keine Bewertungen
Gestoomde rijst
25 Min
Gekookte pasta
20 Min
Basis karamel
25 Min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Keine Bewertungen
Koken van jasmijnrijst
35 Min
Koken van witte langkorrelige rijst
35 Min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 Min
400-500 g ui karameliseren
50 Min
200 g ui karameliseren
40 Min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 Std. 10 Min