Geräte und Zubehör
Aardappelgratin
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 porties
Zutaten
-
aardappelen geschild, in stukken gesneden, die passen in de invoeropening van de Cutter1200 g
-
Gruyère kaas in stukken gesneden (3 cm)100 g
-
knoflookteentje1
-
room, min. 30% vet400 - 500 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
386 mg
Eiweiß
10 g
Brennwert
1770 kJ /
423 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
15 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cutter
15 Rezepte
Benelux
Benelux
Cutter+
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.
Koninginnenhapje
55 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Roggebrood
Keine Bewertungen
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Tiramisu met chocolade en chili
Keine Bewertungen
Bernse Aardappelrösti met Spek
Keine Bewertungen
Kruiden- en citroenzout
1 Std.
Basis karamel
25 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Keine Bewertungen
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 Std. 20 Min
Aardappelpuree
45 Min