Geräte und Zubehör
Aardappelgratin
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 porties
Zutaten
-
aardappelen geschild, in stukken gesneden, die passen in de invoeropening van de Cutter1200 g
-
Gruyère kaas in stukken gesneden (3 cm)100 g
-
knoflookteentje1
-
room, min. 30% vet400 - 500 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
386 mg
Eiweiß
10 g
Brennwert
1770 kJ /
423 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
15 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cutter
15 Rezepte
Benelux
Benelux
Cutter+
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Warme aardappelen salade met de Peeler
Keine Bewertungen
Gekookte pasta
20 Min
Stracciatella drinkyoghurt
12 Std.
Karamel varkensvlees
45 Min
Koken van witte langkorrelige rijst
35 Min
Valentijnkoekjes met aardbei
Keine Bewertungen
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55 Min
Vloeibare karamel
25 Min
Ovenschotel van aardappelen
1 Std. 30 Min
Pindakaas
5 Min
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 Std. 30 Min