Geräte und Zubehör
Brood met olijven
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
6 porties
Zutaten
-
zwarte olijven ontpit150 g
-
melk lauw100 g
-
½ zakje gedroogde gist, (12 tot 13 g)verse gist (12 tot 13 g)½ blokje
-
suiker2 tl
-
water200 g
-
meel + naar believen500 g
-
20 g reuzelolijfolie20 g
-
zout15 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
10.5 g
Brennwert
1627 kJ /
389 kcal
Fett
11 g
Ballaststoffe
2.9 g
Kohlenhydrate
66.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 Min
Appeltaart
Keine Bewertungen
Sinaasappelcake en chocolade topping
1 Std. 15 Min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 Std.
Kruimeldeeg
5 Min
Ciabattabroodjes
3 Std. 30 Min
Vegan kruimeldeeg
45 Min
Basis brooddeeg
5 Min
Turkse flatbreads
2 Std. 10 Min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1 Std.
Gestoomde broodjes
2 Std. 10 Min
Keftedes (gehaktballen)
2 Std. 30 Min