Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 teentjes knoflook
- 3 takjes oregano, vers, alleen de blaadjes
- 4 takjes koriander
- 1 lange rode chilipeper, ontpit indien gewenst
- 150 g ui (ongeveer 1 ui), gehalveerd
- 1 tl gemalen komijn
- 1 el olijfolie
- 2 limoenen, in twee gesneden
- 350 g kippenvlees, ontbeend en zonder vel, in blokjes (2 cm) (zie Tips)
- 750 g water
-
2
el kippenbouillonpasta, huisgemaakt
oder 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) -
240
g zoete maïskorrels, uit blik, gespoeld en uitgelekt (gewicht na uitlekken)
oder 240 g zoete maïskorrels - 240 g kidneybonen, uit blik, gespoeld en uitgelekt (gewicht na uitlekken)
- 190 g tomaten, in blokjes
- 2 lente-uitjes, in stukken
- 140 g rode paprika, zaadjes verwijderd en in blokjes
- 240 g avocado, vruchtvlees, in reepjes
- 180 g kool, in reepjes
- maïschips, als garnituur
- zure room, als garnituur
- jalapeño peper, uit blik, uitgelekt, als garnituur
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 2818 kJ / 671 kcal
- Eiweiß
- 22 g
- Kohlenhydrate
- 43 g
- Fett
- 43 g
- Ballaststoffe
- 13 g
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