
Geräte und Zubehör
Bijentaart met glazuur
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
35 stuks
Zutaten
Deeg
-
eieren5
-
suiker140 g
-
bloem380 g
-
vanillesuiker (± 8 g)1 zakje
-
bakpoeder20 g
-
melk230 g
-
zonnebloemolie200 g
-
geraspte citroenschil½
Glazuur
-
roomkaas450 g
-
yoghurt75 g
-
suiker120 g
-
geraspte citroenschil½
-
vers geperst citroensap15 g
Smeltende chocolade
-
pure chocolade in stukken100 g
-
zonnebloemolie10 g
-
ingeblikte abrikozenhelften uitgelekt, (± 480 g nettogewicht)35
-
amandelschilfers50 g
-
snoepjes (optional) suiker ogen70
Nährwerte pro 1 stuk
Brennwert
209.3 kcal /
875.5 kJ
Eiweiß
3.6 g
Fett
13.4 g
Kohlenhydrate
19.3 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
4.4 g
Natrium
88.5 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Keine Bewertungen
Sinaasappelcake en chocolade topping
1 Std. 15 Min
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Keine Bewertungen
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Keine Bewertungen
Frambozen-pistache cake
4 Std. 35 Min
Glazuur
5 Min
Hersenen cupcakes
1 Std. 40 Min
Gefermenteerde frambozensiroop
128 Std. 10 Min
Spaghetti muffins
55 Min
Witte chocolade en amandel brownies
1 Std.
Brownie koekjes
1 Std. 35 Min
Banketbakkersroom
15 Min