Geräte und Zubehör
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
6 porties
Zutaten
Witte chocolade mousse
-
'Crêpe Dentelle' koekjes70 g
-
room, min. 30% vet koud200 g
-
witte chocolade in stukken100 g
-
vanillestokje geschraapt¼
-
roomkaas200 g
Sous-vide aardbeien
-
aardbeien gehalveerd400 g
-
gemalen kaneel (optional)¼ tl
-
sinaasappelzeste (1 cm x 3-4 cm)2 stukken
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1500 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
159 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
1615 kJ /
386 kcal
Fett
29 g
Ballaststoffe
1.5 g
gesättigte Fettsäuren
17 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous-vide koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Žádné hodnocení
Rucola taart
Žádné hodnocení
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5hod. 15min.
Gefermenteerde frambozensiroop
128hod. 10min.
Shortbread karamel gezouten boter
2hod. 25min.
Warme chocolademelk op een stokje
1hod. 20min.
Asperge-watermeloen salade
40min.
Panna cotta
6hod. 15min.
Ijs van chocolademousse
3hod.
Glutenvrije frambozen rolgebak
Žádné hodnocení
Karamelpudding
1hod.
Chocolademousse
3hod. 20min.