Geräte und Zubehör
Gezouten-Karamelijs
Zubereitung 25 Min
Gesamt 14 Std.
8 porties
Zutaten
Gezouten-karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room min. 30% vet200 g
-
water1030 g
-
ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)30 g
-
citroensap1 theelepel
-
zout1 tl
-
azijn50 g
IJs
-
vanillestokje½
-
volle melk600 g
-
room min. 30% vet200 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porties
Eiweiß
7 g
Brennwert
2034 kJ /
486 kcal
Fett
33 g
Ballaststoffe
0 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Chocoladeroomijs
12 Std.
Citroenmeringuetaart
2 Std. 30 Min
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Keine Bewertungen
Vanille-ijs sandwiches
13 Std. 25 Min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14 Std. 20 Min
Gin en lavendelijs
14 Std. 35 Min
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Driekoningentaart met frangipane
50 Min
Aardbeienijsjes
12 Std. 15 Min
Koffiedessert
15 Min
Vanilleroomijs
12 Std.