Geräte und Zubehör
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 porties
Zutaten
-
olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
groene asperges geschild (max. 14 cm lang)150 g
-
teentjes knoflook gehakt2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
zout
-
gemalen peper
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
81 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
550 kJ /
132 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous-vide koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rabarberijs
36 Std. 25 Min
Halloween-worstvingers
1 Std.
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1 Std. 15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Rabarber-munt cocktail
2 Std.
Aspergesoep met citroen
55 Min
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 Std. 35 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 Std. 10 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Knolselder parmigiana
1 Std. 10 Min