
Geräte und Zubehör
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 porties
Zutaten
-
olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
groene asperges geschild (max. 14 cm lang)150 g
-
teentjes knoflook gehakt2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
zout
-
gemalen peper
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
132 kcal /
550 kJ
Eiweiß
7 g
Fett
10 g
Kohlenhydrate
2 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Natrium
81 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Sous-vide koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gazpacho met kers en munt
Keine Bewertungen
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Keine Bewertungen
250 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
Napolitaanse cake
Keine Bewertungen
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 Std. 10 Min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Pudding met aardbei en peer
Keine Bewertungen
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Taart van appelcrumble en meringue
2 Std.
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 Min
Bearnaisesaus
15 Min