Geräte und Zubehör
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 porties
Zutaten
-
olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
groene asperges geschild (max. 14 cm lang)150 g
-
teentjes knoflook gehakt2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
zout
-
gemalen peper
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
81 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
550 kJ /
132 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous-vide koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hollandaise saus
Keine Bewertungen
Paashaas apero-hapjes
Keine Bewertungen
Bearnaisesaus
15 Min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1 Std. 15 Min
Iers sodabrood
Keine Bewertungen
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 Std. 10 Min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min
Vinaigrette van paprika's
Keine Bewertungen
Choronsaus
20 Min
Aardappelmuizen
Keine Bewertungen
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min