Geräte und Zubehör
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 porties
Zutaten
-
olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
groene asperges geschild (max. 14 cm lang)150 g
-
teentjes knoflook gehakt2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
zout
-
gemalen peper
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
81 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
550 kJ /
132 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous-vide koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Kleine aspergeflans
55 Min
Spookachtige pizza
Keine Bewertungen
Ratatouille
40 Min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Keine Bewertungen
Gefermenteerde frambozensiroop
128 Std. 10 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Sous-vide octopussalade
Keine Bewertungen
Yoghurt met kokosnoot
12 Std. 15 Min
Citroenslush met champagne
10 Min
Basisrecept Brood
3 Std.