Geräte und Zubehör
Kruidenvinaigrette
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
1 fles
Zutaten
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd60 g
-
koolzaadolie300 g
-
witte wijnazijn100 g
-
zout1 tl
-
suiker1 el
-
2 el gemengde kruiden, vers, gehakt, (peterselie, dille, kervel, bieslook, tijm...)gemengde kruiden, bevroren2 el
-
vers gemalen zwarte peper3 snuifjes
-
dragonmosterd1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 fles
Eiweiß
2 g
Brennwert
11582 kJ /
2767 kcal
Fett
301 g
Ballaststoffe
1.5 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sauzen
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Keine Bewertungen
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Keine Bewertungen
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 Min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 Min
Bessencurd
20 Min
Driekoningentaart met frangipane
50 Min
Pompoen vingers
1 Std. 30 Min
Maanzaad-mayonaise
Keine Bewertungen
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Knolselder parmigiana
1 Std. 10 Min
Mayonaise
5 Min