Geräte und Zubehör
Ijs van chocolademousse
Zubereitung 20 Min
Gesamt 3 Std.
6 porties
Zutaten
Opgeklopte room
-
poedersuiker50 g
-
slagroom (ong. 48% vet)300 g
Chocolade Custard
-
pure chocolade in stukken of callets350 g
-
slagroom (ong. 48% vet)300 g
-
eierdooiers (medium)6
-
basterdsuiker100 g
Eiwitten en opdienen
-
eiwitten (medium)6
-
wijnsteenpoeder1 snuifje
-
basterdsuiker2 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
10 g
Brennwert
3343 kJ /
799 kcal
Fett
58 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
71 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hemelse desserts
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Matzeballen
Keine Bewertungen
Paashaas macarons
Keine Bewertungen
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 Min
Gefermenteerde frambozensiroop
128 Std. 10 Min
Skelethoofden
5 Std.
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 Std.
Chocolademousse met sinaasappel
2 Std. 20 Min
Chocolade pudding zonder bloem
35 Min
Ijslolly’s van watermeloen
Keine Bewertungen
Gemalen kip in tomatensaus
30 Min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Keine Bewertungen
Chocolademousse
3 Std. 20 Min