Lamslende met roze pepersaus
TM6 TM5 TM31

Lamslende met roze pepersaus

4.0 ( 2 Bewertungen )

Zutaten

  • 30 g boter in stukken
  • 60 g sjalotten (ong. 2 sjalotten), gepeld en gehalveerd
  • 2 teentjes knoflook
  • 220 g water
  • ½ tl bouillonpasta naar believen (zie tip)
    oder ½ vleesbouillonblokje (voor 0,5 l) naar believen (zie tip)
  • 1 tl roze peperkorrels
    oder 1 tl groene peper vers of in azijn
  • 300 g nieuwe aardappelen ongepeld, gewassen en in stukken (2 x 2 cm)
  • olijfolie om in te vetten
  • 700 g lamsentrecote, ontbeend (in stukken van 6- 8 cm gesneden )
  • 1 snuifje fijn zout
  • 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
  • 1 el water
  • 150 - 200 g groene asperges geschild en in stukken (3-4 cm)
  • 1 wortel in julienne
  • 1 el whisky
  • 1 tl maïzena (zetmeel)
  • 1 tl roze peperkorrels
    oder 1 tl groene peperkorrels, op azijn
  • 60 g verse room

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
435 kcal / 1830 kJ
Eiweiß
29 g
Fett
29.3 g
Kohlenhydrate
12.8 g
Ballaststoffe
3.8 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte