
Geräte und Zubehör
Pesto van basilicum, avocado en hennep
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
6 porties
Zutaten
-
verse basilicum blaadjes (ongeveer 8 grote takjes - zie tips)40 g
-
pijnboompitten30 g
-
gepelde walnoten30 g
-
hennepzaad (zie tips)30 g
-
knoflookteentjes2
-
avocado alleen het vlees1
-
zeezout½ tl
-
citroensap2 el
-
extra vergine olijfolie30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
199 kcal /
836 kJ
Eiweiß
3.6 g
Fett
19.9 g
Kohlenhydrate
0.9 g
Ballaststoffe
2.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Plantaardig genieten
26 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Keine Bewertungen
Regenboog Veggie Pizza
Keine Bewertungen
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Keine Bewertungen
Speculoos druiven tiramisu
1 Std.
Oost-Europese brunch
Keine Bewertungen
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14 Std. 20 Min
Popeye's power bowl met bramen
Keine Bewertungen
Pesto met basilicum
Keine Bewertungen
Gefermenteerde wortelen
Keine Bewertungen
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 Std. 5 Min
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15 Min
Dadel- en Haverdrank
20 Min