Geräte und Zubehör
Pesto van basilicum, avocado en hennep
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
6 porties
Zutaten
-
verse basilicum blaadjes (ongeveer 8 grote takjes - zie tips)40 g
-
pijnboompitten30 g
-
gepelde walnoten30 g
-
hennepzaad (zie tips)30 g
-
knoflookteentjes2
-
avocado alleen het vlees1
-
zeezout½ tl
-
citroensap2 el
-
extra vergine olijfolie30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
3.6 g
Brennwert
836 kJ /
199 kcal
Fett
19.9 g
Ballaststoffe
2.2 g
Kohlenhydrate
0.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plantaardig genieten
26 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Balletjes in tomatensaus
1 Std. 10 Min
Vegan Sinaasappel Croissants
Keine Bewertungen
Mosselen Marinière
Keine Bewertungen
Creatief Basisbrood
45 Min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35 Min
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20 Min
Tarbot met salsasaus
Keine Bewertungen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Koken van jasmijnrijst
35 Min
Dadel- en Haverdrank
20 Min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Keine Bewertungen
Vegan croissants met notenvulling
Keine Bewertungen