Geräte und Zubehör
Boterhammen met spinazie pesto
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 55 Min
6 porties
Zutaten
-
water200 g
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten70 g
-
bloem500 g
-
4 g gedroogde gistverse gist verkruimeld10 g
-
suiker1 tl
-
zout1 ½ tl
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse jonge spinazie150 g
-
teentje knoflook1
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten50 g
-
extra vergine olijfolie120 g
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
salade bladeren
-
gemengde groenten (bv. : komkommer, rode paprika, courgette, gele paprika, olijven...)
-
eieren hardgekookt, in plakjes gesneden1 - 2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
506 mg
Eiweiß
17 g
Brennwert
2801 kJ /
669 kcal
Fett
38 g
Ballaststoffe
4.2 g
gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
64 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Carnaval
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Vegetarische hamburger
45 Min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 Std.
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Keine Bewertungen
Zuurkool
Keine Bewertungen
Koken van speltgraan
Keine Bewertungen
Rode bieten smoothie bowl
10 Min
Tomaat en Chili jam
1 Std. 15 Min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1 Std. 5 Min
Lactosevrije milkshake
Keine Bewertungen
Paprika's in zoetzure saus
30 Min
Roze roerei
15 Min