Geräte und Zubehör
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
verse peterselie , waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn1 bos
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
aardappelen , in stukken (3 cm)200 g
-
water1000 g
-
groentenbouillonblokjes2
-
boter10 g
-
rijst (kooktijd 16 minuten)200 g
-
zout1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
1000 kJ /
239 kcal
Eiweiß
6.1 g
Kohlenhydrate
48.1 g
Fett
3.8 g
Ballaststoffe
1.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Buikmannetjes
1 Std. 30 Min
Vegan cheddar mac & cheese
Keine Bewertungen
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 Std.
Roerbak met aubergines en kofu
Keine Bewertungen
Rijstsalade
1 Std.
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 Min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Keine Bewertungen
Aziatische groentesoep met tofu
1 Std. 30 Min
Vinaigrette van paprika's
Keine Bewertungen
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Groentensoep
35 Min
Rijst met groentemix
55 Min