Geräte und Zubehör
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
verse peterselie , waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn1 bos
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
aardappelen , in stukken (3 cm)200 g
-
water1000 g
-
groentenbouillonblokjes2
-
boter10 g
-
rijst (kooktijd 16 minuten)200 g
-
zout1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
1000 kJ /
239 kcal
Eiweiß
6.1 g
Kohlenhydrate
48.1 g
Fett
3.8 g
Ballaststoffe
1.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Linzensoep met spinazie
50 Min
Aardappel-wortel hapjes
40 Min
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Rauwe chocolade bietencake
Keine Bewertungen
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 Min
Spookachtige groene oogbalsoep
30 Min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 Min
Pompoensoep
35 Min
Soja-bolognese met courgette noedels
50 Min
Kweeperentaart
8 Std.
Chorizo, aardappel en koolsoep
Keine Bewertungen
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Keine Bewertungen